Jak dbamy o relacje z klientami – TrafinOil i restauracje

Admin Účet | 28.2.2022
Jak dbamy o relacje z klientami – TrafinOil i restauracje - Fotka

Utrzymywanie dobrych relacji ze stałymi i nowymi klientami to w dzisiejszych czasach podstawa funkcjonowania większości biznesów. Jeśli wykonujesz swoje usługi z pasją i zaangażowaniem, a także zauważalnie przyczyniasz się do rozwoju firm, z którymi współpracujesz, sukces jest na wyciągnięcie ręki.

To właśnie dlatego w TrafinOil zwracamy szczególną uwagę na aspekt obsługi klienta i nawiązywania długofalowych relacji – nie na miesiące, lecz na lata. Sprawdź, dlaczego warto z nami działać i w jaki sposób dbamy o punkty gastronomiczne, które zdecydowały się nam zaufać.

Co jest naszą misją w TrafinOil?

Głównym założeniem naszej firmy jest oferowanie wsparcia i pomocy restauracjom w codziennych obowiązkach, związanych z zamawianiem świeżego oleju gastronomicznego i utylizacją starego. Mogłoby się wydawać, że to drobiazg, prawda? W rzeczywistości czynności z tym związane mogą zabierać dużo cennego czasu, który mógłby zostać spożytkowany zupełnie inaczej.

A mówimy tu ledwie o jednym aspekcie związanym z funkcjonowaniem lokali gastronomicznych – dobrze wiemy, że prowadzenie takiego biznesu to twardy orzech do zgryzienia, który wymaga poświęcenia i pełnego zaangażowania w swoją pracę.

To właśnie dlatego w naszych głowach zrodził się pomysł stworzenia TrafinOil. Szanujemy czas i pracę właścicieli restauracji i kucharzy, bez których nie mielibyśmy szansy zrelaksować się na mieście przy lampce wina i talerzu świetnego jedzenia.

Dajemy im więc możliwość oddania się swojej kulinarnej pasji i skupieniu się wyłącznie na tym, co ważne – na prowadzaniu lokalu i przygotowywaniu potraw, które pielęgnują nasze zmysły.

Pozwól sobie pomóc i zaufaj naszym specjalistom. Dzięki nam szybko pozbędziesz się starego oleju i szybko zastąpisz go nowym, gotowym do użycia. Wszystko odbywa się w Twoim lokalu – na miejscu i od ręki. Przekonaj się, jakie to proste!

Jak dbamy o klientów w TrafinOil?

Pielęgnowanie dobrych relacji z klientami to fundament, na którym opieramy swoje działania. Nieistotne czy zaufałeś nam niedawno, jesteś naszym stałym klientem czy dopiero zastanawiasz się nad podjęciem współpracy z TrafinOil – zawsze możesz liczyć na najwyższą jakość świadczonych przez nas usług i bezproblemowy kontakt wtedy, gdy najbardziej go potrzebujesz.

Na naszą firmę składa się grupa blisko 70 specjalistów, którzy jak nikt inny rozumieją potrzeby pracowników gastronomii. To nie tylko osoby odpowiedzialne za dowóz i utylizację oleju, ale i rozbudowany dział obsługi klienta, dbający o nawiązywanie nowych relacji i pielęgnowanie tych już pozyskanych.

Numer bezpłatnej infolinii 800 900 070 będzie Twoją prawą ręką w kwestiach prowadzenia restauracji – to tutaj załatwisz niezbędne formalności, uzyskasz odpowiedzi na swoje pytania i zamówisz odbiór oleju zużytego i dostawę świeżego.

Na co mogą liczyć nasi klienci?

  • Konkurencyjne ceny olejów gastronomicznych i obsługi – szanujemy Twój portfel.
  • Wygodę – dowieziemy olej pod drzwi Twojej restauracji, wypożyczymy Ci beczki na zużyty olej, poprowadzimy też ewidencję odpadów zupełnie za darmo.
  • Kontrolę stanów magazynowych – jeśli kończy Ci się olej, damy Ci znać z wyprzedzeniem o planowanej dostawie.
  • Najwyższą jakość obsługi klienta – skontaktujesz się z nami w każdej sprawie, dzwoniąc na bezpłatną infolinię 800 900 070 lub pisząc na adres zamówienia@trafinoil.pl. Dostawę i odbiór oleju możesz zamówić w dowolnej chwili!
  • Oszczędność czasu i pieniędzy oraz ochronę środowiska naturalnego.
  • Gwarancję rzetelności i jakości świadczonych usług – wiemy, jak zadbać o klienta, by poczuł się dopieszczony i potraktowany z najwyższym szacunkiem.

Może się spodobać

Jak żyć w zgodzie z prawem i środowiskiem? - image
9.12.2022
Jak żyć w zgodzie z prawem i środowiskiem?
Odbiór oleju posmażalniczego - image
9.12.2022
Odbiór oleju posmażalniczego
Recykling z Trafin Oil - dlaczego warto? - image
9.12.2022
Recykling z Trafin Oil - dlaczego warto?
Jakie są zalety współpracy z firmą odbierającą zużyty olej? - image
9.12.2022
Jakie są zalety współpracy z firmą odbierającą zużyty olej?
Które tłuszcze są zdrowsze - roślinne czy zwierzęce? - image
9.12.2022
Które tłuszcze są zdrowsze - roślinne czy zwierzęce?
Olej tłoczony na zimno - wszystko co musisz o nim wiedzieć - image
9.12.2022
Olej tłoczony na zimno - wszystko co musisz o nim wiedzieć
Oleje przepracowane - co to jest? - image
13.4.2022
Oleje przepracowane - co to jest?
Ochrona środowiska z Trafin Oil – jaka jest nasza misja? - image
13.4.2022
Ochrona środowiska z Trafin Oil – jaka jest nasza misja?
Dlaczego recykling oleju jest ważny? - image
13.4.2022
Dlaczego recykling oleju jest ważny?
Jak wygląda produkcja oleju gastronomicznego? - image
13.4.2022
Jak wygląda produkcja oleju gastronomicznego?
Dlaczego ekologia jest ważna? - image
13.4.2022
Dlaczego ekologia jest ważna?
Czym jest frytura gastronomiczna? - image
13.4.2022
Czym jest frytura gastronomiczna?
Kto może skorzystać z odbioru oleju spożywczego? - image
28.2.2022
Kto może skorzystać z odbioru oleju spożywczego?
Jak dbamy o relacje z klientami – TrafinOil i restauracje - image
28.2.2022
Jak dbamy o relacje z klientami – TrafinOil i restauracje
Oleje rafinowane - co warto na ich temat wiedzieć? - image
20.2.2022
Oleje rafinowane - co warto na ich temat wiedzieć?
Ekorestauracja – jak sprawić, by lokal był przyjazny dla środowiska? - image
4.11.2021
Ekorestauracja – jak sprawić, by lokal był przyjazny dla środowiska?
Jak segregować bioodpady? - image
4.11.2021
Jak segregować bioodpady?
Dlaczego skupuje się zużyty olej gastronomiczny? - image
5.7.2021
Dlaczego skupuje się zużyty olej gastronomiczny?
Food Truck a produkcja oleju spożywczego - image
5.7.2021
Food Truck a produkcja oleju spożywczego
Jak wygląda transport zużytego oleju gastronomicznego? - image
5.7.2021
Jak wygląda transport zużytego oleju gastronomicznego?
Ile czasu można przechowywać zużyty olej gastronomiczny? - image
5.7.2021
Ile czasu można przechowywać zużyty olej gastronomiczny?
Dlaczego warto współpracować z firmą odbierającą zużyty olej gastronomiczny? - image
12.5.2021
Dlaczego warto współpracować z firmą odbierającą zużyty olej gastronomiczny?
Gdzie można oddać zużyty olej gastronomiczny? - image
12.5.2021
Gdzie można oddać zużyty olej gastronomiczny?
Smażenie bez tłuszczu - czy jest zdrowe? - image
28.4.2021
Smażenie bez tłuszczu - czy jest zdrowe?
Tłuszcze trans - co trzeba na ten temat wiedzieć - image
28.4.2021
Tłuszcze trans - co trzeba na ten temat wiedzieć
Jaki olej do smażenia? - image
28.4.2021
Jaki olej do smażenia?
Czy można smażyć na oliwie z oliwek? - image
28.4.2021
Czy można smażyć na oliwie z oliwek?
Gdzie oddać olej do utylizacji? - image
29.5.2020
Gdzie oddać olej do utylizacji?
Tłuszcze utwardzone i ich znaczenie w diecie - image
22.5.2020
Tłuszcze utwardzone i ich znaczenie w diecie
Co zrobić ze zużytym olejem? - image
20.5.2020
Co zrobić ze zużytym olejem?
Jełczenie tłuszczów - image
20.5.2020
Jełczenie tłuszczów
Produkcja oleju rzepakowego - image
20.5.2020
Produkcja oleju rzepakowego
Najlepszy olej do smażenia - image
20.5.2020
Najlepszy olej do smażenia
Podział kwasów tłuszczowych - image
20.5.2020
Podział kwasów tłuszczowych
Funkcje tłuszczów w organizmie - image
20.5.2020
Funkcje tłuszczów w organizmie
Źródła omega-3 - image
20.5.2020
Źródła omega-3
Podział tłuszczów - image
20.5.2020
Podział tłuszczów
Sukces restauracji – co się na niego składa? - image
20.5.2020
Sukces restauracji – co się na niego składa?
Jak odżywiać się zdrowo? - image
20.5.2020
Jak odżywiać się zdrowo?
Jak rozpoznać dobry punkt gastronomiczny? - image
20.5.2020
Jak rozpoznać dobry punkt gastronomiczny?
Dobre i złe oleje – co wybierać, by żyć zdrowo? - image
20.5.2020
Dobre i złe oleje – co wybierać, by żyć zdrowo?
Smażenie na oleju słonecznikowym - image
20.5.2020
Smażenie na oleju słonecznikowym
Olej słonecznikowy - właściwości i zastosowanie - image
20.5.2020
Olej słonecznikowy - właściwości i zastosowanie
Co to jest olej palmowy? - image
20.5.2020
Co to jest olej palmowy?
Jak przechowywać olej? - image
20.5.2020
Jak przechowywać olej?
Olej rzepakowy rafinowany czy nierafinowany? - image
20.5.2020
Olej rzepakowy rafinowany czy nierafinowany?
Czym się różni olej rafinowany od nierafinowanego? - image
20.5.2020
Czym się różni olej rafinowany od nierafinowanego?
Olej rzepakowy czy oliwa z oliwek? - image
20.5.2020
Olej rzepakowy czy oliwa z oliwek?
Jaki olej do pieczenia? - image
20.5.2020
Jaki olej do pieczenia?
Utylizacja oleju gastronomicznego - image
20.5.2020
Utylizacja oleju gastronomicznego
Transport i odbiór zużytego oleju - obowiązujące zasady - image
20.5.2020
Transport i odbiór zużytego oleju - obowiązujące zasady
Odbiór zużytego oleju gastronomicznego - image
20.5.2020
Odbiór zużytego oleju gastronomicznego
Zużyty olej gastronomiczny - kilka podstawowych informacji - image
20.5.2020
Zużyty olej gastronomiczny - kilka podstawowych informacji
Olej rzepakowy czy słonecznikowy? - image
20.5.2020
Olej rzepakowy czy słonecznikowy?
Czy olej rzepakowy jest zdrowy? - image
20.5.2020
Czy olej rzepakowy jest zdrowy?
Olej do frytkownicy - image
20.5.2020
Olej do frytkownicy